Viscircus Gebr. Koning

Recepten

Verse Vis

recept verse vis Het grote uitgebreide verse vis assortiment is dagelijks een lust voor het oog. Met een verscheidenheid aan bereidingen kunt U binnen 5 minuten een complete maaltijd op tafel zetten. Voorbeelden van enkele bereidingen zijn:

Oven 180 graden voorverwarmen en vervolgen de vis 1 5 tot 2 5 minuten bereiden. Stoven , visfilets afspoelen en vochtig in de pan leggen. Kruiden toevoegen en vervolgens op een laag vuurtje 20 minuten laten sudderen. 5 minuten voor het einde enkele klontjes boter toevoegen. Magnetron , de voorbereide vis in de magnetron plaatsen en vervolgens 4 tot 6 minuten laten garen. Bakken, zowel de hele vissen als de filets van tevoren kruiden. Olie of boter goed heet laten worden. Vervolgens de vis met een dun papje van bloem en melk insmeren en voorzichtig in de pan leggen. De vis zo snel mogelijk los maken van bodem en aan beide zijden ongeveer 6 tot 8 minuten bakken. Pocheren, Water aan de kook brengen en vervolgens de visfilets of vismoten erin onderleggen en zachtjes tegen de kook aan 4 tot 6 minuten laten pruttelen.

Gebakken vis kant- en klaar

recept gebakken visOnze enorme uitgebreide sortering gebakken vis is met zorg voor u gebakken. Thuis kunt u de gebakken vis op 3 manieren verwarmen.

OVEN: In Voorverwarmde oven 180 graden de Vis 8 tot 1O minuten verwarmen. De Vis Wordt dan lekker krokant.

MAGNETRON: Naar gelang de hoeveelheid en Vermogen gemiddeld 1 minuut.

BAKPAN: Hierin Wat olie heet laten Worden en vervolgens de Vis erin leggen en ongeveer 2 minuten laten bakken.

Salades, Paella, Vispilaf, Tagliatele

recept Salades, Paella, Vispilaf, TagliateleUit eigen keuken en ambachtelijk gefileerde en gesneden zalm, paling, makreel en spekbokking . Onze chef kok Juan Rey maakt dagelijks met veel zorg en liefde de lekkerste salades, paella, vispilaf en tagliatelle in zijn eigen keuken.

Zijn andere specialiteit is het ambachtelijk bereiden, fileren en snijden Van zijn zalm, paling, makreel en spekbokking. Het zouten Van de zalm gebeurt nog op ouderwetse manier Waardoor de zalm zijn natuurlijke smaak en kleur behoudt. Door de zalm op een speciale manier te snijden lijkt het bij ieder reepje dat op tong ligt of er een engeltje op danst. Zo zacht, fris en fijn Van smaak.

Barbecue, wok en gourmet

Barbecue, wok en gourmetBBQ, De Vis stokjes met o.a. zalm, tonijn, schol, gamba en kabeljauw op de BBQ leggen op de daarvoor speciaal gemaakte alu plaatje. De stokjes af en toe draaien totdat ze gaar zijn.

WOK, De Vis stokjes met o.a. zalm, tonijn, schol, gamba en kabeljauw in de Wok pan leggen als de olie goed heet is. Vervolgens 4 tot 6 minuten bakken.

GOURMET, Gamba, schol, tonijn, zalm en kabeljauw zijn bij uitstek geschikte Vissoorten Voor op de gourmet. Als de gourmet plaat Warm is er Wat boter of olie op laten smelten. Vervolgens de Vis er op leggen en af en toe Voorzichtig omdraaien.

Haringparty of Viscatering

Haringparty of ViscateringOnze charmante dames gestoken in Volendammer klederdracht verzorgen voor u een perfecte haringparty. Een originele haringkar en ter plekke vers gesneden haring maken het plaatje compleet.

Ook Voor uw catering staan onze charmante dames in Volendammer klederdracht hun mannetje. Met zowel Warme als koude Vishapjes Wordt de gehele catering Verzorgd.

Voor meer informatie en prijzen zijn Wij 7 dagen per Week in de Winkel bereikbaar.