Viscircus Gebr. Koning vanaf 4 januari tijdelijk gesloten wegens verhuizing naar Schutterstraat

STAD CENTRUM – Viscircus Gebr. Koning sluit tijdelijk de deuren wegens de verhuizing naar de nieuwe locatie in Almere Centrum. De viswinkel is zondag 3 januari voor het laatst geopend in de FoodPassage. “Vanaf woensdag 20 januari hopen wij onze klanten weer te kunnen ontvangen in onze gloednieuwe winkel aan de Schutterstraat”, aldus Jan Koning.

Viscircus Gebr. Koning verhuist naar het voormalige pand van stripwinkel Het Beeldverhaal. “We hebben dat grondig verbouwd en we gaan de komende weken gebruiken om onze nieuwe locatie helemaal op orde te brengen”, vertelt Koning. “Het wordt weer een compleet nieuwe winkel, inspelend op de hedendaagse behoeften van onze klanten. Zo wordt er onder andere een volledige toonbank ingericht met kant en klare vers bereide producten.”
De gebroeders Koning kijken uit naar de opening van de nieuwe winkel. “We hebben de afgelopen 26 weken in een verlaten FoodPassage gezeten. Toch zijn onze klanten ons trouw gebleven en hebben we hebben gewoon goed doorgedraaid. Daar zijn we iedereen heel dankbaar voor.”

Viscircus Gebr. Koning is dan ook al ruim dertig jaar een begrip in Almere Centrum. De eerste zeventien jaar was de winkel te vinden in de overdekte markthal ‘t Circus aan de Grote Markt en toen dat werd gesloopt werd een nieuwe plek gevonden op het Belfort. In 2017 verhuisde viswinkel van de broers Jan en Theo Koning naar de FoodPassage, die helaas geen lang leven beschoren was. Van alle twaalf winkels bleef slechts de viswinkel nog over, die nu als laatste ook vertrekt. “De plek waar we nu naartoe gaan is eigenlijk altijd al onze droomlocatie geweest”, zegt Koning. “We kunnen dan ook niet wachten om onze deuren te kunnen openen aan de Schutterstraat.”

Blijf op de hoogte via facebook.com/Viscircuskoning/